Muammer AZMAK

Muammer AZMAK

[email protected]

KAYBOLAN ÇIĞLIK-15

30 Ağustos 2024 - 00:12

KAYBOLAN ÇIĞLIK-15

                                    Aslı Güzel’den ifşa…

Küçük kardeşim, hayatımdaki en güzel olay. Saç tellerinden daha çok sana sevgim. Ve tek bir gün için değil, hayatta olduğum için şükrüm, seni seviyorum. Tamam mı? Çok seviyorum.

Bu geç kaldığım bir sevgi itirafı değil, biliyorsun. Ben sevdiğimi söylerken hep başka yöne bakarım, sana hiç direk bakamadım. Gözyaşlarım için özür dilerim ama seni sevdiğimi ölsem, beni sen öldürsen bile seveceğimi bil. Ömrümdeki tek çiçek bahçesi sensin papatyam, eğer bu dünya adaletli olsaydı seni hak edecek ne yaptım diye sorgulardım.

İnsanlar her zaman hak ettiklerine sahip olsa muhtemelen asla sana sahip olamazdım ve sen de böyle bir dünyada bu kadar naif şekilde hayatta kalmak zorunda kalmazdın papatyam…

Kalbimde çiçek bahçeleri oluşuyor sayende o kadar mükemmel bir arkadaşsın ki benim için seninle oturup saatlerce sarılmak isteğime engel olamıyorum. Kalbini göremeyen herkesten nefret ediyorum. Seni sevmeyen ve seni yok sayan herkesten nefret ediyorum, papatyam.

Sana öyle çok değer veriyorum ki bir kere gülümsemen bile benim için fazla çok fazla özel oluyor. Ben senden başka çiçek sevemem, senden başka kimsenin gidişi için gözyaşı dökemem. Sen benim yeryüzündeki çiçek bahçelerimdensin papatyam. Derin okyanusların diplerinde, o büyük kayaların altındaki yosunum… Çocuk gibi her seferinde yüzün gülsün diye didiniyorum.

Seni güldürmeyi öyle çok seviyorum ki bazen buna engel olamayıp saçma sapan şeyler yapıyorum. İçimde öyle büyük bir sevgi var ki sana karşı kelimelerle çoğu zaman bunu ifade edemiyorum. Seni seviyorum demek yetersiz geliyor bana. Çünkü bu sadece bir sevgi değil, çok özel bir bağ…

Saçlarını okşamak istiyorum, insanlara ne kadar büyük ve güzel bir kalbin olduğunu haykırmak istiyorum. Güzel bir kalbe sırt çevirdiklerini göstermek istiyorum.
Sen benim yeryüzündeki çiçek bahçelerimden birisin papatyam…

Derin okyanusların diplerindeki o büyük kayaların altındaki yosunum, kalbinin güzelliğine o kadar çok imreniyorum ki her defasında hayran kalıyorum.


Gene yetersiz kalacak ama papatyam seni çok seviyorum, ruhum hep yanında, bunu hissettirmek için uğraşıyorum. Bedenim çok uzak olsa da senin kalbini, daima kalbimde hissediyorum.

Muammer AZMAK 14.07.2024
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum